NorthWest bestaat ruim 20 jaar en is groot geworden door klein te blijven.
 

Registraties

Uiteraard is NorthWest in het bezit van een Kamer van Koophandel (KvK) nummer. Daarmee zijn wij officieel geregistreerd in het handelsregister. Het KvK nummer van NorthWest is 36041869.

Wij zijn ook geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM) en De Nederlandsche Bank (DNB) onder vergunningnummer 12000700. De Autoriteit Financiële Markten is een onafhankelijke organisatie die toezicht houdt op de markten van sparen, lenen, beleggen en verzekeren. Zij zorgen ervoor dat bedrijven die financiële dienstverlening aanbieden, te vertrouwen zijn en zich goed gedragen in de markt. Deze registratie houdt ook in dat we een vergunning hebben bij DNB en daarmee onder financieel toezicht vallen.

Omdat wij het belangrijk vinden om onze dienstverlening altijd te verbeteren en het juist graag horen als onze klanten het ergens niet mee eens zijn, staan wij ook geregistreerd bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder aansluitnummer 200.000316. Klanten en andere consumenten kunnen bij deze organisatie hun eventuele klachten over ons indienen. Het Kifid bemiddelt dan over het geschil