NorthWest bestaat ruim 20 jaar en is groot geworden door klein te blijven.
 

Onze missie

Wij streven ernaar om consumenten een goede en degelijke uitvaartverzekering aan te bieden. Wij willen dan ook op een betrouwbare en eerlijke wijze het bedrijf van uitvaartverzekeraar uitoefenen en komen daarbij tot de kern van het verzekeringbedrijf: het afdekken van risico. Dankzij onze uitvaartverzekering lopen onze klanten immers niet het risico om geen geld beschikbaar te hebben voor hun uitvaart. Centraal thema hierbij is een transparante, betrouwbare en beheerste  bedrijfsvoering. Zonder onnodige complexiteit.

Voor onze klanten betekent dit dat wij u snel en prettig willen helpen. Niet alleen bij het afsluiten van de verzekering, maar ook tussentijds en bij overlijden. We willen de uitvaart die u wenst mogelijk maken zonder onnodige moeilijkheden voor uw nabestaanden. U houdt de vrijheid om de uitvaart te laten uitvoeren zoals u dat wilt en door wie u wilt. Bij ons is het nooit te laat om uw wensen bij te stellen.

Voor onze businesspartners, zoals assurantie tussenpersonen en begrafenis ondernemers, willen wij een ouderwetse steun en toeverlaat zijn waar vertrouwen, wederzijds respect en begrip voor elkaars belangen centraal staan. Ook hier is samenwerken een sleutelwoord.